Ledande experter inom urologi och smärta föreläser om bäckenbottenssmärta på Urologidagarna i Örebro.

Cernitol® Novum är bronssponsor för Urologidagarna 2021 den 6-8 oktober i Örebro. Under dessa dagar träffas urologer, blivande urologer, sjuksköterskor, uroterapeuter, företrädare för industrin m.fl. för att diskutera och utbyta värdefulla erfarenheter kring urologi. Cernitol® Novum arrangerar en föreläsning den 7 oktober 2021. På talarlistan står ledande experter inom urologi och smärta.

Eftersom Cernelle sponsrar Urologidagarna i Örebro, kommer föreläsningen sändas live via Urologidagarna app/hemsida. Vi har inte möjlighet att sända live via andra kanaler. För att delta kan ni anmäla er på https://event.trippus.net/Home/Index/AEAKgIM_qMY5XZxLEJUhgJnJMzqWW2KxcxJxmiKDolnJ9APfR7BChVktcCjrV5X6r491t-xP_hOi/AEAKgINMDNfKxR-XFGXkhPqJBH_t8ReRXSGsVqb3vfdG3c-4A8keIfvWFED_0Ln9Jcssw_2Vcm-T/swe.

Mötet kommer att spelas in och läggas upp här slutet på Oktober.

Mer information:

Pernilla Arbajian, Marknad, 076-328 28 43

Lena Ramnemark, Medical, 070-625 31 78

Om AB Cernelle: AB Cernelle är ett svenskt läkemedelsföretag med forskning och utveckling av läkemedel inom urologin, med särskilt fokus på kronisk prostatit (CP/CPPS) och godartad prostataförstoring (BPH). Företaget har utvecklat växtbaserade läkemedel av högkvalitativa pollenextrakt sedan 1953. Med över 67 miljoner dygnsdoser per år är Cernitol ett av världens mest använda läkemedel vid godartade prostatabesvär.